KpD smUa FOLLOWERku CYUNK miNtaK toLonG sNgT2 NI....pleazzzzz

Dear readers..Tengok tajuk entry kali ni macm merayu je kn..ye betul tu FZH merayu sngat2..
Ini adalah utk kebaikan blog anda juga..Ramai blogger xberapa ambik kisah benda ni..Tapi benda alah ni lar yg memudahkan org terjah balik beblog comel & kacak anda...OK ok ape bende nye ni cik FZH oiii..
Mula2 tengok perbezaan PICT1 & PICT2

PICT1
PICT2
Ok dah tengok perbezaan nya kan..ape bende nya tu?..ok bende alah ni akn memudahkan owner/tuan beblog beblog yg telah anda folo menerjah balik blog anda dgn hnya megKLIK nme anda dia akn keluar lar..Ok mcm mane nk buat?
JOMMMMMM LIHAT..STEP 1

STEP1 - p ke DASHBORD>EDIT PROFILE




STEP 2 - scrrol ke bwh cari bende yg FZH tunjukkan tu HOMPAGE URL...


OK dah jumpa..Jgn tengok je letak lar URL blog cyunk anda skrag mcm FZH dh buat tu..OK dah siap save..DONE!!!!


p/s : kalau tak paham tanye kat bawah komen ni k...FZH pun tak pandai jugak nak terangkan mcm mana lagi..OK 


SEKIAN MAKASIH

3 comments:

storyfromme said...

betul tu.ramai jugak yang tak tinggalkan url blog dorang.so,kite tak dapat pegi blog dorang balik.

Nurhafizah p i j a said...

mayb dy xtwu kot . .

FZH HAFIZAH said...

dear storyfromme - yup susah sngt nk folo blik diorg.
dear pija - erm mngkin lar kot..

COPYRIGHT@ semua coretan diatas adalah hak milik FZH HAFIZAH